x 
Kundvagn - 0 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Scubapro Go Barnfena

24h.gif
Den bästa snorklingsfenan och simfenan för barn. Go Traveling. Go Snorkeling -- With The GO Fin
Art. nr: 25.740.XXX
Ord. pris: 795 kr

795 kr

(Rabatt: 0 kr)
Storlek
Moms: 159 kr

Beskrivning:

Denna nya barfots fendesignen är en välsignelse för vattenälskande världsresenärer.

Som namnet antyder, är SCUBAPROS nya GO fena avsedd för resor.

GO fenan är lätt, bekväm, tålig, snabb, kvick presterare och är den idealiska fenan för dykare, snorklare och simmare som njuter av världsresor.

Lättviktare: När det kommer till premium resefenor, kan ingeting jämföras med GO när du integrerar hög kvalitet med låg vikt. Exempelvis väger ett par av GI i storlek M-L  blotta 1,0 kg, inklusive bungee-remmarna--igen, det är för ett par. Detta översätts till bekvämlighet och viktbesparingar på resan samt komfort och användarvänlighet i vattnet.

Super Bekväma: GO fenans barfotes-design kombinerar montering fördelarna med en öppen hälremsfena, med komfort och barfotefrihet av en helfotsfena. Utbytbara självjusterande bungee-remmen i hälen ger en mångsidig passform--en snorklare och dykare kan bära flera storlekar. Remmen gör det också enkelt att ta av och på fenan, och den sitter bekvämt mot hälsenan. GO fenan rymmer också ett par GO socks för snorklare och dykare som föredrar lite extra fotskydd.

Ultra Slitstarka: Extremt bekväm, GO fenan är också praktiskt taget oförstörbara. Dess starka 100 procent Monprene® konstruktion undviker problemen med delaminering, trasiga fenblad och sönderrivna fotfickor som tenderar att plåga genomsnittliga termoplastiska fenor. Detta möjliggör att du kommer kunna använda GO fenan i all evighet även vid grov, slitig användning.

Högpresterande: GO fenan utmärker sig i styrka, komfort och bekvämlighet, men var det verkligen skiner i sparkar prestanda. SPRÅNG är byggd med 25 graders pre vinklade blad med en Central Power Panel som ger längsgående styvhet och skapar en kanalisering effekt.  Makt barer på undersidan av rälsen förhindra overflex; Detta hjälper till att bibehålla optimal anfallsvinkel under hög belastning. Resultatet: du får en lätt fin som levererar hastighet, kraft, stabilitet och manövrerbarhet med ett minimum av ansträngning.

Resevänliga: Att vara lätta är alltid ett plus när du reser, men så är kompakthet. GÅ fenor är utformade för att passa enkelt i IATA kompatibel handbagage. Ännu bättre, de packar mycket väl tack vare ett innovativt Piggy tillbaka Stack-system. En samverkande tand på en fin bladet krokar i den andra ryggfenan, sedan bungee remmen från den andra ryggfenan krokar hälen på den första ryggfenan på plats. Det är en ombonad ihopparning som gör packningen och resor som mycket lättare.

Ett perfekt komplement till intervallet SCUBAPRO fin, GO dedikerad resor fenan är lätt, bekvämt och praktiskt taget oförstörbara. Det är lätt att resa med och verkligen roligt att använda. Det gör gå perfekt fenan för resande dykare och vattenälskare världen över.

Newsletter

Ange din e-postadress att nyheter, uppdateringar, specialerbjudanden och annan information.


Stockholms DykCenter AB
Org.nummer 556767-1200
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


Öppettider

Mån-fre: 11 - 18

Lördag: 11-15

Söndag: Stängt

Stockholms Dykcenter ©2021 - Privacy Policy
Webbsida av Joomlaproffs.se