Öppettider: 11:00 - 18:00 | Lör: 11:00 - 15:00 | Sön: STÄNGT 

 x 
Kundvagn - 0 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Batteribyte Dykdator

24h.gif
Art. nr: 6201
Ord. pris: 595 kr

595 kr

(Rabatt: 0 kr)

Beskrivning:

Batteribyte på din dykdator

Förr var det så att en dykdator var något som bara elitdykare och dykinstruktörer använde, men så är det inte längre. Framstegen inom dykdatorteknik under hela 2000 talet har gjort dem till en viktig del av varje aktiv dykares utrustning.

Naturligtvis hjälper dykdatorer oss bara att beräkna vårt kväveöverskott och därmed återstående dyktid om den är i fullt fungerande skick. Om dykdatorns batteri är slut, eller håller på att ta slut, är de inte mycket mer än en prydnad. Så om det oundvikliga har hänt (normalt strax före din dykresa) och du vill vara säker på att få ett fullt godkänt batteribyte enligt tillverkarens riktlinjer för dykdatorn, finns vi här för att hjälpa dig.

Vi byter batterier på dykdatorer från Suunto, Mares, Scubapro, Aqualung, Cressi, Oceanic, Shearwater och Tusa samt de flesta andra större märken av dykdatorer.

Alla modeller av dykdatorer som kräver provtryckning eller kan provtryckas utför vi en ordentlig provtryckning till 30m. Detta eliminerar risken att dränka din dykdator när du hoppar i och dyker. Men genom provtryckning av din dykdator kan vi också kontrollera att trycksensorn som mäter djupet inte är trasig eller lagt av och därmed visar korrekt djup och därmed beräknar kväveöverskottet och ger oss korrekt återstående dyktid. Skulle sensorn vara trasig och behöver bytas ut måste dykdatorn skickas till fabrik. Vissa leverantörer kräver att ett servicecenter skickar in dem, hos andra skickar ägaren av dykdatorn själv in dem i det fall dykdatorn behöver mer än bara batteribyte kommer vi meddela dig det. 

batteribyte på din dykdator på distans

Om du bor utanför Stockholm eller av annan anledning inte kan lämna in din dykutrustning kan du skicka din dykdator och dykutrustning till oss för service. 
I servicepriset online ingår returfrakt, Standardleverans ombud (Bring). 

När du lagt din beställning och valt något av fraktsätten: Standardleverans ombud (Bring), Expressleverans ombud (Bring) alt Företagspaket (Bring) så kommer vi beställa din frakt och Bring kommer maila ut en länk (vardag inom 24-48h) så du kan printa ut din fraktsedel. Därefter lämnar du in ditt paket hos ett Bring Postombud. Vi skickar tillbaka din dykdator så fort den är klar.   

Servicetid ca 5-10 arbetsdagar, med reservation för längre servicetid under högsäsong.  

Priset avser dykdatorer från 2005 års modell och nyare samt dykdatorer med icke uppladdningsbara batterier. Har du en dykdator med uppladdningsbart batteri? Kontakta oss för kostnadsförslag för nytt batteri. 

Batteribyte på äldre dykdatorer 

Har du en dykdator som producerats innan 2005? Kontakta oss för kostnadsförslag. 

Vissa typer av dykdatorer tex alla Uwatec måste tyvärr skickas till fabrik för batteribyte.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta hur det förhåller sig med just din dator!

BEHÖVER DU EN NY DYKDATOR?

Ta en titt på de nya dykdatorerna som vi har tillgängliga i vår dykbutik och webshop.


Newsletter

Ange din e-postadress att nyheter, uppdateringar, specialerbjudanden och annan information.


Stockholms DykCenter AB
Org.nummer 556767-1200
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


Öppettider

Mån-fre: 11 - 18

Lördag: 11-15

Söndag: STÄNGT

Stockholms Dykcenter ©2021 - Privacy Policy
Webbsida av Joomlaproffs.se