Öppettider: 11:00 - 18:00 | Lör: 11:00 - 15:00 | Sön: STÄNGT 

 x 
Kundvagn - 0 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Boat Diving Speciality

Art. nr: 1320
Ord. pris: 1795 kr

1795 kr

(Rabatt: 0 kr)
Kursdatum
Utrustningshyra
Tillval Dykdator
Tillval Underställ
Tillval Lampa
Transport

Beskrivning:

Boat Diving Specialty

Båtdykning är något bland det skönaste och enklaste sätten man kan dyka ifrån. Det är viktigt att man förstår dom enkla men viktiga regler som finns på båtar och vad man ska fråga efter när man kommer ombord.

Teori 
Utöver självstudierna så har vi kortare instruktörsled teori.  Den digitala kurslitteraturen som inkluderar digitalbok och full HD videos som du får tillgång till efter anmälan* ska du ha läst ut och tittat klart på till första kurstillfället samt gjort kunskapskontrollerna efter varje kapitel. 
* För att vi ska kunna tilldela dig den digitala kurslitteraturen måste du skapa ett konto på http://my.divessi.com/register och glöm inte att välja Stockholms Dykcenter som ditt dykcenter. 
Kurslitteraturen hittar du sen under MyTraining i din profil och finns även tillgänglig i appen MySSI som du kan ladda ner kostndsfritt.

Utedyk 
Den praktiska delen av dykutbildningen avslutas med 2 utedyk från dykbåt vid Landsort. Vi är ensamma om att kunna erbjuda utedyk kring Landsort längst ut i Nynäshamns skärgård. Det ger dig de bästa förutsättningarna för bra dykvatten. De två dyken är fördelade under en dykdag. Siktförhållandena vid Landsort är ibland jämförbara med tempereradevatten (10-20m) vid landbaserad dykning i närområde är sikten mellan 1-5m. Du kommer få dyka på två olika vrak (vid hårt väder kan alternativa platser användas). 

Inför kursen 
Samling och avslutning sker alltid vid angiven tid på Dykcentret (Barnhusgatan 4, Stockholm). Transport till och från utedyk sker med egen bil alt i våran minibuss. 
Till samtliga kurstillfällen ska du ta med ett tunt underställ (lager 1 ställ), stumpor och fingervantar om du ska dyka med torrdräkt (torrdräkts certifikat är förkrav) och dyker du med våtdräkt, badkläder. Hyr du dykutrustning av oss och ska dyka med torrdräkt ingår hyra av tjockare underställ till utedyken som du har ovanpå ditt tunna underställ. Innan dykkursen får du fylla i en hälsodeklaration. Skulle det visa sig att du har en sjukdomshistorik som inte direkt lämpar sig för dykning, framgår det när du svarar på frågorna. I dessa sällsynta fall krävs då intyg från läkare, annars räcker det med underskriven hälsodeklaration. Inbetalda kursavgifter återbetalas inte oavsett om en kurs är påbörjad eller inte. Ombokning måste ske skriftligt senast 1 vecka innan kursstart. Vi förbehåller oss rätten att skjuta fram utedyk vid extrema väderförhållanden. 

Förkrav
Open Water certifikat eller motsvarande

Följande ingår:
• Planering
• Organisation
• Procedurer
• Tekniker
• Problem och faror med båtdykning
• Förberedning och placering på båten vad dom olka båttermerna står för och hur man kan vara behjälplig på en båt
• Hur man går tillväga vid en nödfallsprocedur och hur man kontaktar sjöräddningen

Det primära målet för alla SSI Specialty kurser är att lära dig viktiga kunskaper i en rolig miljö.

Följande ingår 
• Kursintroduktion
• 1 teorimodul
• 2 utedyk från dykbåt ute vid Landsort
• Digital kurslitteratur 
• Digitalt dykcertifikat
• Transport i våran minibuss om du inte har egen bil. Meddela oss om du är i behov av transport vid bokningstillfället

Tillval
• Hyra av komplett dykutrustning* kostar 500kr. 
Alla våra torrdräkter har ringsystem med torrhandskar och givetvis ingår hyra av tjockt underställ i hyran.
*Ej den personliga dykutrustningen: mask, snorkel, hälremsfenor, boots och bitmunstycken. Denna kan köpas hos oss till ett förmånligt pris i samband med kursen.

Kursupplägg 
Lördag 8-17 Teori och utedyk


Newsletter

Ange din e-postadress att nyheter, uppdateringar, specialerbjudanden och annan information.


Stockholms DykCenter AB
Org.nummer 556767-1200
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


Öppettider

Mån-fre: 11 - 18

Lördag: 11-15

Söndag: STÄNGT

Stockholms Dykcenter ©2021 - Privacy Policy
Webbsida av Joomlaproffs.se