Öppettider: 11:00 - 18:00 | Lör: 11:00 - 15:00 | Sön: STÄNGT 

 x 
Kundvagn - 0 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Scuba Skills Update

Art. nr: 10750X
Ord. pris: 995 kr

995 kr

(Rabatt: 0 kr)
Kursdatum
Längd
Vikt
Utrustningshyra
Tillval Torrdräkt
Tillval Privatkurs
Tillval Flex Försäkring
Transport

Beskrivning:

REPETITIONSKURS I DYKNING, I STOCKHOLM

SCUBA SKILLS UPDATE

Var det längre sedan än 1 år sen du dök senast? Eller har du inte så många dyk i baggaget och känner dig lite osäker inför dyksäsongen eller semesterresan? Då är det en Scuba Skills Update kurs du ska gå. I bassängen genomför vi ett dyk med övningar från grundkursen som är lämpliga att repetera och förbereder dig för att åter komma ut och dyka igen. Scuba Skills Update inkluderar digital kursliteratur, praktisk träning i pool och ett digitalt Scuba Skills Update certifikat. 
Den digitala kurslitteraturen som inkluderar digitalbok som du får tillgång till efter anmälan* ska du ha läst ut till första kurstillfället.
* För att vi ska kunna tilldela dig den digitala kurslitteraturen måste du skapa ett konto på https://my.divessi.com/register och glöm inte att välja Stockholms Dykcenter som ditt dykcenter. 
Efter att ha loggat in på ditt konto https://my.divessi.com/login så hittar du kurslitteraturen Scuba Skills Update under Kurser och Händelser följt av Hitta Kurs. Kurslitteraturen finns även tillgänglig i appen MySSI som du kan ladda ner kostndsfritt. I appen hittar du kurslitteraturen under Kurser och Kort. 

INFÖR REPETITIONSKURSEN SCUBA SKILLS UPDATE 

Samling och avslutning sker alltid vid angiven tid på Dykcentret (Barnhusgatan 4, Stockholm). Transport till och från simhall sker med egen bil alt i våran minibuss i mån av plats. Du ska ha med dig, dykcertifikat, badkläder, handduk, hänglås, mask/snorkel och fenor. 

Du ska ha skapat ett konto på my.divessi.com/register så vi kan lägga till kursmaterial åt dig. 

När du loggat in på ditt konto skapa du även ladda upp ett foto. Detta foto kommer finnas på certifikatet som vi utfärdar efter avslutad och godkänd kurs. Uppdatera även profilen med adressuppgifter, vilket år du började dyka och antal loggade dyk. 

Därefter ska du fylla i och skriva under Responsible Diver Code och Medical Statement. Om ditt svar är NEJ på samtliga frågor i hälsodeklarationen blir den godkänd av systemet. Om ditt svar är JA på någon av frågorna kan du behöva göra en läkarundersökning för dykning och ladda upp läkarintyget i din profil innan din kurs. Om läkargodkännande krävs kommer detta framgå. Vi rekommendera då att man vänder sig till Intygsgruppen. https://intygsgruppen.se/medicinskaintyg/intyg-dykning/

Till kurstillfället ska du ha läst ut kurslitteraturen som du hittar under Kurser och Händelser följt av Hitta Kurs.

FÖLJANDE INGÅR

  • Digital kursliteratur Scuba Skills Update på svenska.
    • Poolmodul på 1-2 timmar. 
    • Lån av all nödvändig dykutrustning förutom mask, snorkel och fenor. Dessa kan hyras för 300kr men vi rekommenderar starkt att du införskaffar dig egen mask, snorkel och fenor för bästa passform och hygieniska skäl.
    • Digitalt Scuba Skills Update Dykcertifikat.

Som elev på Stockholms Dykcenter har du förmånen att köpa din egna mask, snorkel och fenor till paketpris och alla elever har dessutom bytesrätt på denna ifall den inte skulle passa, även efter att du testat dem i pool. 

Inbetalda kursavgifter återbetalas inte oavsett om en dykkurs är påbörjad eller inte. Ombokning måste ske skriftligt senast 1 vecka innan kursstart. 

FLEX FÖRSÄKRING

Har du tecknat en FLEX försäkring kan du på grund av sjukdom eller annan oförutsedd händelse omboka din kurs 1 gång, till en kurs där det finns plats och då inom 6 månader. Detta gäller även om du skulle behöva hoppa av en pågående kurs, då flyttas resterande kursmoment 1 gång, till en kurs där det finns plats och resterande moment måste slutföras inom 6 månader från kursstarten. 

Kursupplägg Scuba Skills Update

Kursschema Sommar v.22 tom v.33

Torsdag 18.30 - 22.00

Kursschema Höst, Vinter och Vår v.34 tom v.21

Torsdag 18.45 - 22.45


Newsletter

Ange din e-postadress att nyheter, uppdateringar, specialerbjudanden och annan information.


Stockholms DykCenter AB
Org.nummer 556767-1200
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


Öppettider

Mån-fre: 11 - 18

Lördag: 11-15

Söndag: STÄNGT

Stockholms Dykcenter ©2021 - Privacy Policy
Webbsida av Joomlaproffs.se