Öppettider: 11:00 - 18:00 | Lör: 11:00 - 15:00 | Sön: STÄNGT 

 x 
Kundvagn - 0 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom


Har du precis avslutat grundkursen Open Water eller redan dykt ett tag och vill gå vidare?

Då är specialkurser ett fantastiskt sätt att uppgradera din certifiering genom att fördjupa dig inom ett särskilt område. 
Du kanske vill lära dig dyka med torrdräkt eller är intresserad av hur det vore att dyka på natten. Andra intressen kan vara att utforska ett vrak som ligger på havets botten.  

  • När du samlat på dig 2 specialkurser och 12 loggade dyk blir du en Speciality Diver och kommer erhålla ett gratis Speciality Diver certifikat (Level 2)

  • När du samlat på dig 4 specialkurser och 24 loggade dyk blir du en Advanced Open Water Diver och kommer erhålla ett gratis Advanced Open Water certifikat (Level 3)

  • När du samlat på dig 5 specialkurser (varav Rescue måste vara en av de) och 50 loggade dyk blir du en Master Diver och kommer erhålla ett gratis Master Diver certifikat (Level 4)

Specialkurser kommer göra dig till en säkrare dykare och bättre parkamrat. Det finns så mycket att se och göra under vattnet. Med rätt kunskap, övning och utrustning kommer njuta av undervattensvärlden för en livstid. 
 
Se mer information om respektive kurs genom att klicka på den.

Newsletter

Ange din e-postadress att nyheter, uppdateringar, specialerbjudanden och annan information.


Stockholms DykCenter AB
Org.nummer 556767-1200
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


Öppettider

Mån-fre: 11 - 18

Lördag: 11-15

Söndag: STÄNGT

Stockholms Dykcenter ©2024 - Privacy Policy
Webbsida av Joomlaproffs.se