Öppettider: 11:00 - 18:00 | Lör: 11:00 - 15:00 | Sön: STÄNGT 

 x 
Kundvagn - 0 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Den bästa Snorkling och Dykbutiken i Stockholm

Stockholms Dyk och Snorkling Center är ett känt SSI Diamond Instructor Training Center som ligger i hjärtat av Stockholms City, 25m från trendiga Drottninggatan och inom gångavstånd till både Hötorgets tunnelbana och Stockholms centralstation och de flesta alla hotell, restauranger och turismenklaver. Sedan 2006 har vi stolt levererat ett brett utbud av tjänster till våra kunder och erbjudit det bästa urvalet av kvalitetsvaror för både dykning och snorkling.

I vår dykbutik hittar du allt du behöver för semestern. Vi har semesterprylarna för både vuxna och barn. Allt från snorkelset, cyklop, snorkel, simfötter, uv-kläder/rash guards till badskor m.m. Allt för en lyckad semester!

Är du en dykare och vill köpa dykutrustning så har vi allt du behöver från tillbehör till kompletta dykpaket. Vår mycket erfarna personal hjälper dig med det mesta när det gäller dykning och snorkling oavsett om det gäller dykutbildning, dykutrustning, dykresor eller nya dyk- och snorklingsupplevelser.

Hitta till oss!

Vi erbjuder SSI dykkurser från grundkursen Open Water till Instruktörskurser, som leds av våra erfarna instruktörer. Dessutom erbjuder vi React Right kurser, HLR-utbildning/Första hjälpen kurs/O2 Provider/AED-hjärtstartare och snorklingskurser. Med betoning på att skydda vår miljö genomför vi regelbundet clean ups och erbjuder miljömedvetenhetskurser. Alla våra fordon är nya och miljövänliga så alla elever är välkomna att åka med för att minska miljöbelastningen. 

Vi erbjuder luftfyllning och med tio stora luftbankar behöver du inte vänta länge på att dina flaskor ska fyllas. Vi utför även service och reparationer av dykutrustning till de flesta märken och modeller samt byter batterier och provtrycker dykdatorer inom 24h. Vill du ändå vänta under tiden som du får luft i flaskan finns det alltid kaffe och någon dyktidining på fikabordet. 

Med vår egna dykanpassade rib erbjuder vi regelbundna dykutfärder till fantastiska vrak i Stockholms skärgård. Årligen arrangeras gruppresor och vi hjälper även gärna dig som vill boka en dykresa på egen hand med ett av våra sammarbetspartners runt om i världen.

Dykbutik 1
Dykbutik 2
Dykbutik 3
Dykbutik 4
Dykbutik 5
Dykbutik 6
Dykbutik 7
Dykbutik 9

Varmt välkommen!

 

Newsletter

Ange din e-postadress att nyheter, uppdateringar, specialerbjudanden och annan information.


Stockholms DykCenter AB
Org.nummer 556767-1200
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


Öppettider

Mån-fre: 11 - 18

Lördag: 11-15

Söndag: STÄNGT

Stockholms Dykcenter ©2021 - Privacy Policy
Webbsida av Joomlaproffs.se

cronjob