Öppettider: 11:00 - 18:00 | Lör: 11:00 - 15:00 | Sön: Stängt

 x 
Kundvagn - 0 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Night Diving Speciality

Art. nr: 1360
Ord. pris: 2195 kr

2195 kr

(Rabatt: 0 kr)
Kursdatum
Utrustningshyra
Tillval Lampa
Tillval Dykdator
Tillval Underställ
Transport
Moms: 124 kr

Beskrivning:

NATTDYKNING

"Nattdykning betyder spänning, äventyr och fascination allt på samma gång!"

Undervattensvärlden är en ny och mystisk värld för oss.
Medans du dyker på natten kan du upptäcka en annan sida av denna världen och du kan uppleva den från ett helt annat perspektiv.
Det är en otrolig känsla att upptäcka hemligheter som hålls under vattnet när solen går ner.
Med rätt utrustning och en kraftfull dyklampa finns det mycket att upptäcka. Nattdykning är ett helt nytt sätt att uppleva undervattensvärlden.

Nattdykningskursen består av två delar

Dykteori

Utöver självstudierna så har vi instruktörsled teori.  Den digitala kurslitteraturen som inkluderar digitalbok och full HD videos som du får tillgång till efter anmälan* ska du ha läst ut och tittat klart på till första kurstillfället samt gjort kunskapskontrollerna efter varje kapitel. 
* För att vi ska kunna tilldela dig den digitala kurslitteraturen måste du skapa ett konto på http://my.divessi.com/register och glöm inte att välja Stockholms Dykcenter som ditt dykcenter. 
Kurslitteraturen hittar du sen under MyTraining i din profil och finns även tillgänglig i appen MySSI som du kan ladda ner kostndsfritt.

Praktik i havet från dykbåt

Den praktiska delen av dykutbildningen avslutas med 2 utedyk från dykbåt vid Landsort. Vi är ensamma om att kunna erbjuda utedyk kring Landsort längst ut i Nynäshamns skärgård. Det ger dig de bästa förutsättningarna för bra dykvatten. De två dyk är fördelade under en dykdag. Siktförhållandena vid Landsort är ibland jämförbara med tempereradevatten (10-20m) vid landbaserad dykning i närområde är sikten mellan 1-5m. Du lär dig dessutom dyka från båt och du får dyka på vraket Margareta af Vätö (vid hårt väder kan alternativa platser användas). 

Inför Dykkursen Night Diving

Samling och avslutning sker alltid vid angiven tid på Dykcentret (Barnhusgatan 4, Stockholm). Transport till och från utedyk sker med egen bil alt i våran minibuss. 
Till samtliga kurstillfällen ska du ta med ett tunt underställ (lager 1 ställ), stumpor och fingervantar om du ska dyka med torrdräkt (torrdräkts certifikat är förkrav) och dyker du med våtdräkt, badkläder. Hyr du dykutrustning av oss och ska dyka med torrdräkt ingår hyra av tjockare underställ till utedyken som du har ovanpå ditt tunna underställ. Innan dykkursen får du fylla i en hälsodeklaration. Skulle det visa sig att du har en sjukdomshistorik som inte direkt lämpar sig för dykning, framgår det när du svarar på frågorna. I dessa sällsynta fall krävs då intyg från läkare, annars räcker det med underskriven hälsodeklaration. Inbetalda kursavgifter återbetalas inte oavsett om en kurs är påbörjad eller inte. Ombokning måste ske skriftligt senast 1 vecka innan kursstart. Vintertid (Januari-Mars) gäller isfritt väder och då erbjuder vi landbaserade utedyk. Vi förbehåller oss rätten att skjuta fram utedyk vintertid eller vid extrema väderförhållanden. 

Förkrav

Open Water certifikat eller motsvarande

Kursinnehåll 

• Natt vs begränsad sikt Dykning
• Specialutrustning
• Förbereda för dyket
• Dyket
• Avancerade tekniker

Det primära målet för alla SSI Specialty kurser är att lära dig viktiga kunskaper i en rolig miljö.

Följande ingår 

• Kursintroduktion
• 1 teorimodul
• 2 utedyk från dykbåt ute vid Landsort
• Digital kurslitteratur 
• Digitalt dykcertifikat
• Transport i våran minibuss om du inte har egen bil. Meddela oss om du är i behov av transport vid bokningstillfället

Tillval

• Hyra av komplett dykutrustning* kostar 500kr. 
Alla våra torrdräkter har ringsystem med torrhandskar och givetvis ingår hyra av tjockt underställ i hyran.
*Ej den personliga dykutrustningen: mask, snorkel, hälremsfenor, boots, bitmunstycken, lampa, flashy, dykdator och underställ. Denna kan köpas hos oss till ett förmånligt pris i samband med kursen. Lampa, dykdator och underställ går att hyra. 

Kursupplägg 

Onsdag 17-23 Teori och utedyk

Newsletter

Ange din e-postadress att nyheter, uppdateringar, specialerbjudanden och annan information.


Stockholms DykCenter AB
Org.nummer 556767-1200
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


Öppettider

Mån-fre: 11 - 18

Lördag: 11-15

Söndag: STÄNGT

Stockholms Dykcenter ©2021 - Privacy Policy
Webbsida av Joomlaproffs.se