Öppettider: 11:00 - 18:00 | Lör: 11:00 - 15:00 | Sön: STÄNGT 

 x 
Kundvagn - 0 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom


Professionell vägledning från riktiga dykentusiaster!

dykutfärder 

Visste du att det i Östersjön finns mer än hundratusen vrak? Ja du läste rätt hundratusen vrak, 100-tals välbevarade runt Stockholmsskärgård och detta gör Östersjön till ett vrakmuseum. Som enda dykcenter i Stockholm med dykbåt erbjuder vi dykufärder från båt i Stockholms skärgård, från Arholma, Dalarö ner till Landsort och dessa kallar vi båtufärder. Det finns vrak för alla och är du nybörjare som nyligen tagit ditt dykcertifikat eller mer erfaren men inte dykt på ett tag så kan du känna dig lugn, det finns alltid med en dykledare som guidar våra dykutfärder. 

Förutom båtutfärderna erbjuder vi även landbaserade dykutfärder. En del centralt i Stockholm där vi hittar några vrak och andra utanför stan. Våra efterjobbet dykutfärder eller som vi kallar dem kvällsutfärder är perfekta ifall du efter jobbet vill följa med och bara göra ett dyk. Finns ingen bättre avkoppling än dykning, speciellt efter en stressig dag på jobbet. Under helger erbjuder vi heldagsutfärder då vi gör två dyk. 

pooldyk

Inte alla är lockade av vinterdykning men vill hålla igång med dykningen som förutom avkopplingen även är ett bra träningspass. Våra pooldyk på torsdagkvällar är perfekta för dig som vill hålla igång, rosta av dig, testa ny utrustning, simma eller snorkla lite. 

dykresor

Världen är fylld med spektakulära dykplatser som bara väntar på dig! Om du drömmer bort till exotiska platser med underbar och annorlunda dykning, så titta på Stockholm Dykcenters urval av fantastiska dykresor.

Newsletter

Ange din e-postadress att nyheter, uppdateringar, specialerbjudanden och annan information.


Stockholms DykCenter AB
Org.nummer 556767-1200
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


Öppettider

Mån-fre: 11 - 18

Lördag: 11-15

Söndag: STÄNGT

Stockholms Dykcenter ©2024 - Privacy Policy
Webbsida av Joomlaproffs.se