Öppettider: 11:00 - 18:00 | Lör: 11:00 - 15:00 | Sön: STÄNGT 

 x 
Kundvagn - 0 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom


Landbaserade dykutfärder i Stockholms närområde

Förutom våra båtutfärder erbjuder vi även landbaserade dykutfärder. En del centralt i Stockholm där vi hittar några vrak och andra utanför stan och givetvis finns det naturdykning också. Våra efterjobbet dykutfärder eller som vi kallar dem kvällsutfärder är perfekta ifall du efter jobbet vill följa med och bara göra ett dyk. Finns ingen bättre avkoppling än dykning, speciellt efter en stressig dag på jobbet.  
På våra heldagsutfärder gör vi alltid två dyk och oavsett vilken dykutfärd du väljer så samlas och avslutar alltid på dykcentret på Barnhusgatan 4 mitt i Stockholms City. På kvällsutfärerna finns möjlighet att boka in sig i minibussen om du inte har egen bil. På heldagsutfärder ansvarar själva för transporten. Vi hjälper gärna till att boka in er hos någon med bil (det finns alltid minst 3 bilplatser), så välj önskar transport vid bokningstillfället om du inte har tillgång till bil. Alla samåkare delar på milersättnigen och swishar föraren 125kr.. 
På alla våra dykutfärder finns det alltid med en dykledare som guidar dyken. Dykflagga, oxybox och kaffe/te finns givetvis också med.

Newsletter

Ange din e-postadress att nyheter, uppdateringar, specialerbjudanden och annan information.


Stockholms DykCenter AB
Org.nummer 556767-1200
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


Öppettider

Mån-fre: 11 - 18

Lördag: 11-15

Söndag: STÄNGT

Stockholms Dykcenter ©2021 - Privacy Policy
Webbsida av Joomlaproffs.se