Öppettider: 11:00 - 18:00 | Lör: 11:00 - 15:00 | Sön: STÄNGT 

 x 
Kundvagn - 0 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Friskvårdsbidrag dykning

24h.gif
Friskivårdsbidrag
Art. nr: 2020
Värde

Beskrivning:

Köp friskvårdskort dykning för ditt friskvårdsbidrag

Dykning som friskvård

Lär dig dyka med en dykkurs, dykutfärd eller pooldyk i Stockholm och omnejd. Möjligheten att kombinera friskvårdsbidraget med en oförglömlig upplevelse är perfekt. Koppla av, förebygg stress, utmana dig själv och njut av den skonsamma träningen under vattenytan. Upptäck dykning med en dykningskurs eller upplev ett nytt område i skärgården med en dykningsutfärd med oss.

Nu har du möjligheten att maximera ditt friskvårdsbidrag genom att köpa friskvårdskort dykning till dig själv. Friskvårdskortet kan du nyttja vid ett senare tillfälle till att boka dykkurs, dykutfärd eller pooldykning. Säkra ditt friskvårdsbidrag nu och dyk när det passar dig!

Friskvård som personlig förmån

Eftersom friskvårdsbidraget utgör en personlig förmån från din arbetsgivare är friskvårdskortet utfärdat på ditt namn och personnummer. Friskvårdskortet har en giltighetstid på ett år från inköpsdatumet. Du kan använda ditt friskvårdskort som delbetalning för en dykkurs eller som ett klippkort, där varje friskvårdsrelaterad transaktion successivt minskar det totala saldot tills friskvårdskortet är fullt utnyttjat.

Praktisk information och användningsvillkor

Friskvårdskortet är för personlig användning och kan nyttjas vid köp av friskvårdsaktiviteter för dig själv. Ange den summa du vill använda av ditt friskvårdsbidrag ovan. Det utfärdade friskvårdskortet kan skickas till dig (Digitalt) eller kan hämtas i butiken (Fysiskt).

Vid bokningen registreras frisvårdskort dykning tillsammans med ditt namn på bokningsbekräftelsen/kvittot. Du kan sedan skriva ut detta och använda det som underlag när du ansöker om bidraget. Sedan 2018 klassas dykning som friskvård och är möjligt att använda friskvårdsbidrag för dykningskurser, dykutfärder och pooldyk.

OBS!

Vänligen skriv ditt personnummer i avsnittet för "Noteringar och speciella önskemål" i kundvagnen så läggs det till automatiskt på kvittot/fakturan som utfärdas vid köptillfället .

Eftersom friskvårdsbidraget är en personlig förmån från din arbetsgivare till dig är friskvårdskortet utställt på dig med namn och personnummer och har en giltighetstid på 1 år från inköpsdagen. Friskvårdskortet kan nyttjas av dig endast, och då vid köp av friskvårdsaktiviteter till dig själv. Friskvårdskortet kan alltså inte användas som betalmedel av/till annan person eller vid köp av exempelvis dykutrustning.

För att du ska kunna välja den summan som just DU är berättigad till i friskvårdsbidrag får du välja värdet och lägga den i kundvagnen och genomföra ditt köp. Vi kommer utfärda ETT friskvårdskort som skickas eller hämtas i butik beroende på vilket leveranssätt du väljer.  Då registreras ditt friskvårdskort för dykning tillsammans med ditt namn direkt på kvittot/fakturan, som du sedan kan skriva ut och använda som underlag när du ansöker om bidraget. För att ditt personnummer skall komma med på kvittot/fakturan vänligen skriv ditt personnummer i NOTERINGAR OCH SPECIELLA ÖNSKEMÅL i kundvagnen. 

Ditt friskvårdskortet kan du nyttja som delbetalning av en dykkurs eller som ett klippkort där varje debitering för friskvårdsnyttjande räknar ner det totala saldot till dess att friskvårdskortet är förbrukat.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon 08-204444 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Newsletter

Ange din e-postadress att nyheter, uppdateringar, specialerbjudanden och annan information.


Stockholms DykCenter AB
Org.nummer 556767-1200
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


Öppettider

Mån-fre: 11 - 18

Lördag: 11-15

Söndag: STÄNGT

Stockholms Dykcenter ©2024 - Privacy Policy
Webbsida av Joomlaproffs.se