Öppettider: 11:00 - 18:00 | Lör: 11:00 - 15:00 | Sön: STÄNGT 

 x 
Kundvagn - 0 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Prova på dyk

Produkter


Prova på Dyk i Stockholm

Går du och funderar på att gå en grundkurs i dykning men vet inte om dykning är nå't för dig?
Då är Prova på dyk nå't för dig. 

Åldersgräns 10 år

Dykteori

Du kan förbereda dig lite mer genom självstudier online. Den digitala kurslitteraturen Try Scuba som inkluderar digitalbok och full HD videos får du tillgång till genom att skapa ett konto på https://my.divessi.com/register och glöm inte att välja Stockholms Dykcenter som ditt dykcenter. 
Efter att ha loggat in på ditt konto https://my.divessi.com/login så hittar du kurslitteraturen Try Scuba under Kurser och Händelser följt av Hitta Kurs. Kurslitteraturen finns även tillgänglig i appen MySSI som du kan ladda ner kostndsfritt. I appen hittar du kurslitteraturen under Kurser and Kort. I simhallen börjar dykkursen med en lite kortare teoretisk genomgång av det du behäver veta inför det praktiska momentet i poolen. 

DykPraktik i pool 

Den praktiska delen av Prova på dyket håller vi i Högdalsbadet (v.34 - v.20) och Eriksdalsbadet (v.21 - v.33) och du får låna all nödvändig dykutrustning. Vi börjar att testa på att andas ur dykregulatorn på ytan följt av under vattnet. När du känner dig bekväm och trygg med ned- och uppstigningar kommer vi simma runt, känna på viktlösheten och hur roligt det är att dyka. 

Inför Prova på dyket

Samling och avslutning sker alltid vid angiven tid på Dykcentret (Barnhusgatan 4, Stockholm). Transport till och från simhall sker med egen bil, i våran minibuss (i mån av plats) eller kommunalt (T-bana gröna linjen). Badkläder, handduk och ett hänglås ska du ta med till kurstillfället. 
Innan du kommer till oss måste du ha skapat en profil på my.divessi.com/register så vi kan printa ut din personliga hälsodeklaration som du kommer få fylla i innan vi åker till poolen. Glöm inte att ladda upp ett foto i din profil så vi kan utfärda det digitala Try Scuba dykcertifikatet efter provdyket. 

Följande ingår

• 1 kortare teorigenomgång
• 1 Poolmodul på ca 1.5-2 timmar
• Lån av all nödvändig dykutrustning
• Transport i våran minibuss (i mån av plats) till och från pool om du inte har egen bil.
Meddela oss om du är i behov av transport vid bokningstillfället.

Efter Prova på Dyket

Bestämmer du dig inom en vecka efter prova på dyket för att boka en Grundkurs Open Water hos oss så får du dra av HELA "Prova på"-avgiften från ditt grundkurspris.

Kursupplägg

Höst, Vinter och Vår v.34 tom v.20

Torsdagar 18.45-22.45

Sommar v.21 tom v.33

Torsdagar 18.00-22.00

Newsletter

Ange din e-postadress att nyheter, uppdateringar, specialerbjudanden och annan information.


Stockholms DykCenter AB
Org.nummer 556767-1200
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


Öppettider

Mån-fre: 11 - 18

Lördag: 11-15

Söndag: STÄNGT

Stockholms Dykcenter ©2021 - Privacy Policy
Webbsida av Joomlaproffs.se