Öppettider: 11:00 - 18:00 | Lör: 11:00 - 15:00 | Sön: STÄNGT 

 x 
Kundvagn - 0 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom


Repetitionskurs i Dykning

Va det ett tag sen du dök sist?

Då är repetitionskursen Scuba Skills Refresh/Update något för dig!

Scuba Skills Refresh

Var det mindre än 1 år sen du dök senast och har en del dykerfarenhet men du känner dig lite osäker inför dyksäsongen eller semesterresan? I bassängen genomför vi ett dyk med övningar från grundkursen som är lämpliga att repetera och förbereder dig för att åter komma ut och dyka igen.

Scuba Skills Update

Var det längre sedan än 1 år sen du dök senast och kanske inte har så många dyk i baggaget? Då är den mer omattande Scuba Skills Update kursen du ska gå som inkluderar digital kursliteratur, har mer praktisk träning i pool (än Scuba Skills Refresh) och ett digitalt Scuba Skills Update certifikat. 
Den digitala kurslitteraturen som inkluderar digitalbok som du får tillgång till efter anmälan* ska du ha läst ut till första kurstillfället.
* För att vi ska kunna tilldela dig den digitala kurslitteraturen måste du skapa ett konto på https://my.divessi.com/register och glöm inte att välja Stockholms Dykcenter som ditt dykcenter. 
Efter att ha loggat in på ditt konto https://my.divessi.com/login så hittar du kurslitteraturen Scuba Skills Update under Kurser och Händelser följt av Hitta Kurs. Kurslitteraturen finns även tillgänglig i appen MySSI som du kan ladda ner kostndsfritt. I appen hittar du kurslitteraturen under Kurser och Kort. Innan du kommer till oss ska du utöver att ha läst ut kursmaterialet även ha uppdaterat ditt konto med adressuppgifter, ett porträttfoto, året du började dyka samt antal loggade dyk.

Inför repetitionskursen

Samling och avslutning sker alltid vid angiven tid på Dykcentret (Barnhusgatan 4, Stockholm). Transport till och från simhall sker med egen bil alt i våran minibuss i mån av plats. Badkläder, handduk och ett hänglås ska du ta med till kurstillfället. 

Följande ingår

• Digital kursliteratur Scuba Skills Update på svenska. (Endast Scuba Skills Update)
• Poolmodul på ca 2 timmar. 
• Lån av all nödvändig dykutrustning förutom mask, snorkel och fenor. Dessa kan hyras för 300kr men vi rekommenderar starkt att du införskaffar dig egen mask, snorkel och fenor för bästa passform och hygieniska skäl.
• Digitalt Scuba Skills Update Dykcertifikat. (Endast Scuba Skills Update)

Som elev på Stockholms Dykcenter har du förmånen att köpa din egna mask, snorkel och fenor till paketpris och alla elever har dessutom bytesrätt på denna ifall den inte skulle passa, även efter att du testat dem i pool. 

Kursupplägg

Kursschema Sommar v.21 tom v.33

Torsdag 18.00 - 22.00 Scuba Skills Refresh & Scuba Skills Update

Kursschema Höst, Vinter och Vår v.34 tom v.20

Torsdag 18.45 - 22.45 Scuba Skills Refresh & Scuba Skills Update
Fredag 18.00 - 22.00 Scuba Skills Update

Passar inte någon av datumen dig. Kontakta oss så ordnar vi ett datum som passar dig.

Newsletter

Ange din e-postadress att nyheter, uppdateringar, specialerbjudanden och annan information.


Stockholms DykCenter AB
Org.nummer 556767-1200
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


Öppettider

Mån-fre: 11 - 18

Lördag: 11-15

Söndag: STÄNGT

Stockholms Dykcenter ©2021 - Privacy Policy
Webbsida av Joomlaproffs.se