Öppettider: 11:00 - 18:00 | Lör: 11:00 - 16:00 | Sön: STÄNGT 

 x 
Kundvagn - 0 kr

Kundvagn

Kundvagnen är tom


Världen är fylld med spektakulära dykplatser som bara väntar på dig! Om du drömmer bort till exotiska platser med underbar och annorlunda dykning, så titta på vårt urval av fantastiska dykresor.

Vi erbjuder gruppresor där en eller flera dykledare från Stockholms Dykcenter följer med. Vi har både längre resor till destionationer längre bort såväl som våra populära weekendresor ner till olika resmål runt om Medelhavet. Weekendresorna är perfekta för dig som vill komma bort några dagar, få göra sex dyk och bara behöva ta ledigt 2-3 dagar från jobbet.
Vi kan Medelhavet så förutom Medelhavets bästa dykplatser kommer du bo bra, vi bor alltid på fyrstjärnigt hotell och vet vart man hittar en bra restaurang som serverar god mat. Har du en familjemedlem som inte dyker så finns möjlighet att lära sig dyka under våra weekendresor, läs mer under Grundkurs Open Water Medelhavet. Vill familjemedlemen inte dyka så kan den givetvis följa med till rabatterat pris. 

Vill du åka iväg på egen hand så erbjuder vi även olika paketresor via samarbetspartners världen över. Kontakta oss eller titta förbi dykbutiken mitt i Stockholms city så bjuder vi på en kopp kaffe/te och hjälper dig boka din nästa dykresa. 

Newsletter

Ange din e-postadress att nyheter, uppdateringar, specialerbjudanden och annan information.


Stockholms DykCenter AB
Org.nummer 556767-1200
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


Öppettider

Mån-fre: 11 - 18

Lördag: 11-16

Söndag: STÄNGT

Stockholms Dykcenter ©2021 - Privacy Policy
Webbsida av Joomlaproffs.se